تولید سیر سیاه در ایران 9
آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ خواص و نحوه مصرف
سیر سیاه مادهای ادرار آور و حاوی پتاسیم است که میتواند به درمان یا جلوگیری از پیشرفت انواع بیماریهای کلیوی کمک کند. همچنین شما با مراجعه به فروشگاه اینترنتی مالتینا از ، میتوانید لوازم آماده سازی غذا و نوشیدنی، انواع ظروف سرو و پذیرایی، ابزار شیرینی پزی و منسوجات آشپزخانه و… متنوع و باکیفیت از انواع برندهای معتبر دنیا را مشاهده و خریداری نمایید. سیر سیاه وارداتی بازار جذابی ندارد، به این خاطر که همزمان با تولید و شناخت جهانی، در ایران تولید شد و با توجه به قیمت و ذائقه مردم ایران برای واردکنندگان جذابیتی نداشت. از طرفی جابه جایی این سیر به علت حساسیست نسبت به رطوبت و بسته بندی مقولهای سخت و پیچیده ای هست و هیچ تاجری علاقه ندارد سرمایه خود را به خطر بیندازد برای محصولی که خیلی ها هنوز می گویند سیر ترشی استفاده می کنیم. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد.
سیر سیاه یا (Black Garlic) فرآوردهای است که از تخمیر کنترلشده سیر تازه (Allium sativum L.) حاصل میگردد. این فرآورده غذایی از قرنها پیش توسط کرهایها، ژاپنیها و تایلندیها مصرف میشده است. در مقایسه با سیر تازه، سیر سیاه به دلیل کاهش محتوای آلیسین، طعم و بوی تندی ندارد. این فراورده خاصیت انرژیزایی دارد و معمولاً از آن بهعنوان چاشنی و طعمدهنده در غذاها استفاده میشود.این فراورده برای اولین بار توسط کرهایها برای مصارف دارویی تولید گردید. گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابههای انرژیزا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده میشود.
دستگاه تولید سیر سیاه خانگی در ظاهر شبیه خشککنهای خانگی میوه است، اما محدوده دمایی آن متفاوت است و تاحدودی باعت ایجاد فشار میشود. همان طور که از اسم این دستگاه معلوم است، سیر تازه خشک را به سیرسیاه تبدیل می کند. این دستگاه ها در ابعادهای مختلف از چند کیلو تا چند تن تولید میشوند و کشورهای چین و ژاپن در صدر تولیدکنندگان این دستگاهها هستند. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامینهای B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ میکند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل میکند.
معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد. اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. البته، میتوان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر میخواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید. سوختهای زیستی از مواد گیاهی یا زائد آلی تولید می شوند؛ در واقع بیشتر این سوخت ها از مواد گیاهی مانند روغن نخل، کلزا، نیشکر، ذرت و سایر غلات بدست می آیند، انواع مختلفی از سوخت زیستی مانند بیودیزل، بیواتانول ، بیوگاز و بیوبوتانول وجود دارد. طبق گزارشها یک خانم به دلیل یک واکنش آلرژیک به سیر سیاه دچار پنومونی شد.
رنگ، بو و مزه و خواص سیر، با تخمیر در فرآیند تشکیل سیر سیاه تغییر میکند. سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی که تحت تخمیر قرار میگیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید میکند. یکی از محصولات غذایی با ارزش و منحصر به فرد، سیر سیاه است که به دلیل خصوصیات خاص خود در بازار مورد توجه قرار گرفته است. طعم شیرین و خوشمزه آن، با اشاره به نکاتی از سرکه بالزامیک، آن را به یک انتخاب بینظیر برای آشپزیهای مرتفع تبدیل کرده است. این محصول گرانقیمت با توجه به خواص ویژهای که دارد، به عنوان یک انتخاب مطلوب در رژیم غذایی شناختهشدهاست و توصیه میشود که از طرز تهیه و استفاده از آن بهره ببرید.
قیمت مدل های یک تنی به بالا بسته به کیفیت ساخت و مصرف برق بالای چند میلیارد قیمت گذاری میشود. در ایران شرکتی این دستگاهها را به صورت صنعتی تولید نمیکند و تمامی این دستگاهها وارداتی میباشند و شامل هزینه گمرکی میشوند. این در حالی است که به گفته کارشناسان برای بهره مندی از مزایای سورگوم در پرورش دام و طیور، تنها جایگزینی ۵۰ درصد از ذرت مصرفی با آن کافی بوده و نیازی نیست که ذرت بهطور کامل با سورگوم جایگزین شود.
دستگاه تخمیر سیر سیاه دستگاه خاصی است که برای تهیه سیر سیاه استفاده میشود. از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین میکند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن میشود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه میتوان برای تخمیر زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود. با استفاده از پک دیابت میتوانید از این ماده غذایی ارزشمند را در خانه تهیه کنید و از فواید بی نظیر آن بهره مند شوید. دانههای سیر سفید وقتی در معرض هرگونه آسیب فیزیکی مانند خرد کردن، لِه کردن و… پس از لایه برداری از پوست بیرونی قرار میگیرند، ترکیب آلیسین را به عنوان یک مکانیسم دفاعی تولید میکنند. از طرف دیگر، سیر سیاه با تخمیر سیر سفید در دمای درجه به مدت 60 روز تولید میشود.
در حالی که سیر تازه می تواند چندین ماه در جای خشک و خنک نگهداری شود، سیر سیاه ماندگاری کوتاه تری دارد و برای حفظ کیفیت آن باید در یخچال یا فریزر نگهداری شود. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد. کفیر و کامبوجا و کفیرآب از بهترین منابع پروبیوتیک می باشد که علاوه بر تاثیرات زیاد بر سلامت افراد ، طرز تهیه ساده و قیمت بسیار مناسبی دارد و می تواند یکی از بهترین جایگزین های دوغ و نوشابه کارخانه ای و مضر بازار باشد. آموزشها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال بهموقع بخشی از خدمات ارائهشده میباشد.
سیر سیاه زگیل تناسلی
سیر سیاه زبیر
سیر سیاه زگیل
سیر سیاه برای زود انزالی
سیر سیاه چه زمانی بخوریم
سیر سیاه برای زگیل
سیر سیاه برای زخم معده
سیر سیاه و زگیل تناسلی
قیمت سیر سیاه زوبر
سیر سیاه برای زنان